Bella Italia; Geniet van 'la dolce vita'

Trentino 7 nacht(en)

Vanaf € 288

Bella Italia; Geniet van 'la dolce vita'

Vakantie Gardameer

Peschiera del Garda 7 nacht(en)

Vanaf € 539

Vakantie Gardameer

Vakantie Toscane

Figline Valdarno 7 nacht(en)

Vanaf € 780

Vakantie Toscane

Italië

In Italië ligt de oorsprong van schoonheid, zo menen velen. De steden lijken achteloos gestileerd te zijn, de landschappen losjes geschilderd. Hier lijkt het mooie zo eenvoudig. Maar als het verleden wil uitpakken, dan doet het dat ook groots.

Dit temperamentvolle land kent vele gezichten. In het noorden vindt u het zogenaamde merengebied met o.a het Lago Maggiore, Comomeer en het Gardameer. In het midden de glooiende heuvels van Toscane en Lazio en het groene hart van Umbrië. Aan de zuidkust treft u de prachtige, onvolprezen Golf van Napels en helemaal zuidelijk vindt u de pittoreske eilanden Sicilië en Sardinië.

Dit alles overgoten door de bijna altijd aanwezige Italiaanse zon. Aan de kusten van Italië voelt iedereen zich thuis. De vele steden van Italië zijn vanwege hun cultuurhistorisch erfgoed meer dan een bezoekje waard. Florence, Pisa, Rome, Venetië, Milaan, Verona, Turijn. U kunt hier uren rondstruinen. De smakelijke keuken en zijn heerlijke wijnen brengen u direct in de juiste vakantiestemming.