Zoek je ideale vakantie
Waar wil je heen?
Wanneer wil je weg?
Met wie reis je?
Toon resultaten (4086)  Uitgebreid zoeken Wissen

Top 10 aanbiedingen

Holiday Inn Montmartre is een compleet vernieuwd driesterrenhotel in het centrum van Parijs. Het hotel ligt in de levendige Montmartre op loopafstand van de bekende Sacré Coeu  en het schildersplein Place du Tertre.in de levendige wijk MontmarteVrij UIt favorietgratis wifiHet hotel heeft verschillende faciliteiten, waaronder een receptie, ontbijtruimte, bar, terras en internet corner. Het hotel telt 54 comfortabele kamers die o.a. beschikken over een flatscreen-tv, wifi (gratis), huurkluisje, telefoon, minibar, koffie- en theefaciliteiten en airconditioning. Begin de dag met een goed ontbijt in de ontbijtzaal of op het tuinterras. Het ontbijt wordt geserveerd als buffet. In de bar kun je terecht voor een verfrissend drankje.Het hotel ligt vlakbij het Pigalle district en Place Clichy, een gebied dat een ruime selectie brasseries, restaurants en bars kent. In de omgeving liggen verschillende theaters, zoals de beroemde Moulin Rouge, en er zijn veel leuke winkels en markten. In de wijk Montmartre ligt de hoogste heuvel van Parijs, waarvan je een prachtig uitzicht hebt over de stad. Op het Place du Tertre worden vele verschillende schilderijen en portretten verkocht, als een leuk aandenken aan de stad. Bezoek ook de Sacré-Coeur; deze felwitte kerk heeft een indrukwekkend uiterlijk en beschikt over één van de grootste religieuze mozaïeken van Europa.  Het hotel ligt op ca. 250 m afstand van de metrostations Lamarck-Caulaincourt en Place de Clichy, welke naar alle warenhuizen, de Eiffeltoren, de Opéra, de Champs-Elysées, Concorde en de hippe wijk Saint-Germain des Près rijden.

Holiday Inn Montmartre**** Île de France, Frankrijk

10 oktober 20143 nacht(en)Hotel

€ 246 € 164 per volwassene

33 % korting

Bekijken  Holiday Inn Montmartre is een compleet vernieuwd driesterrenhotel in het centrum van Parijs. Het hotel ligt in de levendige Montmartre op loopafstand van de bekende Sacré Coeu en het schildersplein Place du Tertre.in de levendige wijk MontmarteVrij UIt favorietgratis wifiHet hotel heeft verschillende faciliteiten, waaronder een receptie, ontbijtruimte, bar, terras en internet corner. Het hotel telt 54 comfortabele kamers die o.a. beschikken over een flatscreen-tv, wifi (gratis), huurkluisje, telefoon, minibar, koffie- en theefaciliteiten en airconditioning. Begin de dag met een goed ontbijt in de ontbijtzaal of op het tuinterras. Het ontbijt wordt geserveerd als buffet. In de bar kun je terecht voor een verfrissend drankje.Het hotel ligt vlakbij het Pigalle district en Place Clichy, een gebied dat een ruime selectie brasseries, restaurants en bars kent. In de omgeving liggen verschillende theaters, zoals de beroemde Moulin Rouge, en er zijn veel leuke winkels en markten. In de wijk Montmartre ligt de hoogste heuvel van Parijs, waarvan je een prachtig uitzicht hebt over de stad. Op het Place du Tertre worden vele verschillende schilderijen en portretten verkocht, als een leuk aandenken aan de stad. Bezoek ook de Sacré-Coeur; deze felwitte kerk heeft een indrukwekkend uiterlijk en beschikt over één van de grootste religieuze mozaïeken van Europa. Het hotel ligt op ca. 250 m afstand van de metrostations Lamarck-Caulaincourt en Place de Clichy, welke naar alle warenhuizen, de Eiffeltoren, de Opéra, de Champs-Elysées, Concorde en de hippe wijk Saint-Germain des Près rijden.
Hotel SportSchloss Velen is een eersteklas kasteelhotel omgeven door een 4 ha groot park in het prachtige landschap van het Münsterland. In een unieke historische ambience biedt dit viersterren superior hotel excellente service en tal van sport- en recreatiemogelijkheden. Een stijlvol ensemble van gebouwen, romantisch groen en kunsthistorische schatten vormen een ideaal decor voor een korte vakantie, een sportief weekend of een romantisch verblijf.stijlvol kasteelhotel met tal van moderne sportfaciliteitenmooie groene omgeving, een eldorado voor wandelaars en fietsersideaal decor voor een romantisch en sportief weekend Ontspannen en nieuwe energie opdoen kun je in het wellnesscentrum met het overdekte zwembad, de sauna, het stoombad en de zonnebank. Heerlijk rustgevend is ook een massage of schoonheidsbehandeling. Daarnaast biedt het hotel een fitnessruimte, buitentennisbanen, een tennishal, verhuur van mountainbikes en fietsen en begeleide wandelingtochten. In de nabije omgeving zijn golfbanen en kun je kanoën. Naast het hotel bevindt zich een driving range en een putting green.Heerlijke maaltijden worden geserveerd in het Schloss-restaurant of in de 250 jaar oude gewelvenkelder. De keukenchef verwent zijn gasten met culinaire specialiteiten uit de regionale en internatiolen keuken. In de warme maanden is het slotterras geopend en kun je tijdens je maaltijden ook genieten van het uitzicht van het park. De hotelbar is een gezellige ontmoetingsplaats voor een verfrissend pilsje, een mousserende wijn of een fruitige cocktail.SportSchloss Velen ligt in het hart van het plaatsje Velen. Münsterland is een waar wandel- en fietsparadijs. Een uitgebreid netwerk aan wandel- en fietspaden slingert door een schilderachtig parklandschap langs waterkastelen, oude kloosters, gasthöfe en gezellige cafés. Voor fietsers zijn er ook geliefde themaroutes. Uniek is het grote vogelbeschermgebied van Zwillbrocker Venn met het meest noordelijk gelegen broedgebied voor flamingo's in Europa of de Merfelder Bruch bij Dülmen met de laatste in vrijheid levende wilde paardenkudde van Duitsland. Een ander landschapsjuweel is de dierentuin van Velen nabij het hotel.

SportSchloss Velen Münsterland, Duitsland

13 september 20143 nacht(en)Hotel

€ 228 € 152 per volwassene

33 % korting

Bekijken  Hotel SportSchloss Velen is een eersteklas kasteelhotel omgeven door een 4 ha groot park in het prachtige landschap van het Münsterland. In een unieke historische ambience biedt dit viersterren superior hotel excellente service en tal van sport- en recreatiemogelijkheden. Een stijlvol ensemble van gebouwen, romantisch groen en kunsthistorische schatten vormen een ideaal decor voor een korte vakantie, een sportief weekend of een romantisch verblijf.stijlvol kasteelhotel met tal van moderne sportfaciliteitenmooie groene omgeving, een eldorado voor wandelaars en fietsersideaal decor voor een romantisch en sportief weekend Ontspannen en nieuwe energie opdoen kun je in het wellnesscentrum met het overdekte zwembad, de sauna, het stoombad en de zonnebank. Heerlijk rustgevend is ook een massage of schoonheidsbehandeling. Daarnaast biedt het hotel een fitnessruimte, buitentennisbanen, een tennishal, verhuur van mountainbikes en fietsen en begeleide wandelingtochten. In de nabije omgeving zijn golfbanen en kun je kanoën. Naast het hotel bevindt zich een driving range en een putting green.Heerlijke maaltijden worden geserveerd in het Schloss-restaurant of in de 250 jaar oude gewelvenkelder. De keukenchef verwent zijn gasten met culinaire specialiteiten uit de regionale en internatiolen keuken. In de warme maanden is het slotterras geopend en kun je tijdens je maaltijden ook genieten van het uitzicht van het park. De hotelbar is een gezellige ontmoetingsplaats voor een verfrissend pilsje, een mousserende wijn of een fruitige cocktail.SportSchloss Velen ligt in het hart van het plaatsje Velen. Münsterland is een waar wandel- en fietsparadijs. Een uitgebreid netwerk aan wandel- en fietspaden slingert door een schilderachtig parklandschap langs waterkastelen, oude kloosters, gasthöfe en gezellige cafés. Voor fietsers zijn er ook geliefde themaroutes. Uniek is het grote vogelbeschermgebied van Zwillbrocker Venn met het meest noordelijk gelegen broedgebied voor flamingo's in Europa of de Merfelder Bruch bij Dülmen met de laatste in vrijheid levende wilde paardenkudde van Duitsland. Een ander landschapsjuweel is de dierentuin van Velen nabij het hotel.

Bekijk de volledige top 10

Bekijk de volledige top 10