Natuurparken

Wilt u een vakantie midden in de natuur? Reis met Vrij Uit mee naar de mooiste natuurparken op de aarde waar u de ongerepte natuur nog kunt bewonderen.

België, Tsjechië, Noorwegen en nog veel meer verschillende landen bieden fantastische natuurschoon. Ook dicht bij huis is er meer prachtige natuurschoon te vinden dan u denkt! Er is voor iedereen een geschikte vakantie in de natuur te vinden!

Natuurparken

Ga tijdens uw vakantie op zoek naar de mooiste natuurparken. Wilt u gaan survivalleen in de Ardennen? Bezoek de wereldberoemde krijtrotsen rondom de 'Königsstuhl' in het natuurpark Jasmund in Duitsland. Bezichtig de mooiste uitzichten vanaf de hoge bergtop van de Toubkal in Marokko. Of gaat u toch liever heel avontuurlijk met een eigen gehuurde boot de Brabantse Biesbosch verkennen in Nederland. En natuurlijk kunt u ook altijd de hoogste watervallen van Europa gaan bezoek in Oostenrijk: de Krimmler watervallen.

Bent u een echte natuurliefhebber? Zoek dan nu verder op VrijUit.nl voor een vakantie die bij ú past! Een waanzinnige vakantie in de natuur waar u kunt ontdekken, onvergetelijke ervaringen opdoen en vooral genieten.