Best beoordeeld door onze klanten

Courseulles-sur-Mer

Aanbevelingen door onze klanten
Positief over Natuur
100%
Positief over Musea
100%
Positief over Bezienswaardigheden
100%

Port-en-Bessin-Huppain

Aanbevelingen door onze klanten
Positief over Natuur
100%
Positief over Algemene score
98%
Positief over Bezienswaardigheden
95%

Houlgate

Aanbevelingen door onze klanten
Positief over Algemene score
100%
Positief over Natuur
100%
Positief over Stranden
100%

Alle bestemmingen in Normandië op de kaart

Over vakantie in Normandië

Of je nu met je gezin, partner of vrienden reist, bij Vrij Uit boek je nu de beste vakantie in het veelzijdige Normandië. Op vakantie in Normandië beleef je een fantastische tijd in een streek vol historie en prachtige natuur. Deze Franse kuststreek kent een roerige geschiedenis; herinneringen aan de geallieerde invasie van 1944 zijn nog volop in de streek waarneembaar. De kust, de natuurgebieden, prachtige tuinen zoals die van Claude Monet, en de vele dorpen; met Vrij Uit beleef je de vakantie in Normandië z’n best.

Wanneer je in Normandië op vakantie bent zijn grote oude steden als Caen en Rouen zeker een bezoek waard; je vind daar bijzondere kloosters, kerken, musea en andere bezienswaardigheden. Ga tijdens je vakantie in Normandië ook zeker naar Mont Saint-Michel, een rotsachtig schiereiland waarop een imposante abdij is gebouwd.

De vakantie Normandië, heerlijk voor jong en oud

Een vakantie in Normandië belooft voor iedereen een indrukwekkende vakantie in Frankrijk te worden. Voor jong en oud is Normandië een mooie plek voor een fijne vakantie. Lekker een weekendje op vakantie met z'n tweeën, of in de zomervakantie met het hele gezin op vakantie, Normandië is de ideale streek voor een ontspannen tijd. In Normandië zit je met de internationaal gerenommeerde Franse keuken wat betreft eten en drinken ook helemaal goed. De regio heeft een breed scala aan smaakvolle streekgerechten en –producten met als bekendste de schaal- en schelpdieren, kazen als Camembert en Livarot en appels, calvados en cider. Er zijn talloze eetgelegenheden om alles te proeven tijdens de vakantie in Normandië. De keuze aan campings, hotels, appartementen, vakantiehuizen en bungalows is enorm. Onze jarenlange ervaring met vakanties is Normandië verzekert u van een prachtige tijd in de gastvrije streek aan de kust van Frankrijk, boek de beste vakantie in Normandië nu bij Vrij Uit!

Bekijk ons brede aanbod aan vakanties in Normandië

  • Goed geregeld en voordelig geprijsd
  • Beste aanbod vakanties in Normandië
  • Al jaren uw betrouwbare reispartner

Boek nu met voordeel uw mooiste vakantie naar Normandië!

Wilt u toch nog iets anders zien? Bekijk dan een andere vakantie Frankrijk van Vrij Uit!