Een paar dagen naar de sneeuw

Vrij Uit heeft een groot aantal accommodaties waar je niet een hele week hoeft te boeken, maar in bepaalde periodes ook een kort verblijf kunt reserveren. Deze accommodaties zijn te herkennen aan het ‘Short Ski Break’ logo.

Uitgebreid aanbod accommodaties
Regelmatig vluchten naar Innsbruck, Salzburg, Grenoble of Genève.
Zeer scherpe prijzen

Aanbiedingen Short Ski Breaks

Het comfortabele viersterrenhotel Krimmlerfälle is centraal gelegen in het plaatsje Krimml en heeft een adembenemend uitzicht op de wereldberoemde watervallen en het schitterende berglandschap. De skibus, die praktisch voor de deur stopt, brengt je gemakkelijk en snel naar het op 6 km gelegen sneeuwzekere skigebied van de Zillertal Arena.schilderachtige ligging met uitzicht op de beroemde watervalgelegen in het centrum van Krimmlwekelijkse strudelmiddag: onbeperkt strudel etenmet de skibus, die voor de deur stopt, ben je gemakkelijk en snel in het sneeuwzekere skigebied van de Zillertal ArenaOm weer helemaal op te laden voor een volgende actieve dag in de sneeuw is een bezoek aan de sauna, stoombad, verwarmde openluchtbad en overdekte zwembad een verademing. Massages zijn tegen betaling mogelijk. Er is bovendien een fitnessruimte en kun je deelnemen aan verschillende actiiviteiten die door het hotel worden georganiseerd zoals fakkeltochten en rodelavonden.Het verblijf op basis van halfpension is zeer uitgebreid, iedere dag begint met een ontbijtbuffet met biohoek en 's avonds is een viergangenkeuzediner met saladebuffet geregeld. Een keer per week kun je smullen van de streekgerechten of grill. Tweemaal per week is er een voorgerecht- en dessertbuffet. Iedere woensdag is het feest; 's middags onbeperkt strudel eten! In de stube kun je als afsluiter van de dag nog een laatste drankje drinken en wintersportervaringen uitwisselen.Voor de kinderen is ereen speciaal ingerichte speelkamer.Hotel Krimmlerfälle ligt in het centrum van Krimml, in een mooi zonnig dal omgeven door tientallen bergpieken van rond de 3000 m.  De skilift van het skigebied Filzstein/Zillertal Arena en de skischool bevinden zich op ca. 6 km. Langlaufers kunnen bij het hotel op de loipes stappen.Stapel kinderkorting op vroegboekkorting of gratis nachten! Zie ‘Kortingen’.

Hotel Krimmlerfälle**** Zillertal: Zillertal Arena, Oostenrijk

28 februari 20154 nacht(en)Hotel

€ 216 per volwassene

Nu € 216

Bekijken  Het comfortabele viersterrenhotel Krimmlerfälle is centraal gelegen in het plaatsje Krimml en heeft een adembenemend uitzicht op de wereldberoemde watervallen en het schitterende berglandschap. De skibus, die praktisch voor de deur stopt, brengt je gemakkelijk en snel naar het op 6 km gelegen sneeuwzekere skigebied van de Zillertal Arena.schilderachtige ligging met uitzicht op de beroemde watervalgelegen in het centrum van Krimmlwekelijkse strudelmiddag: onbeperkt strudel etenmet de skibus, die voor de deur stopt, ben je gemakkelijk en snel in het sneeuwzekere skigebied van de Zillertal ArenaOm weer helemaal op te laden voor een volgende actieve dag in de sneeuw is een bezoek aan de sauna, stoombad, verwarmde openluchtbad en overdekte zwembad een verademing. Massages zijn tegen betaling mogelijk. Er is bovendien een fitnessruimte en kun je deelnemen aan verschillende actiiviteiten die door het hotel worden georganiseerd zoals fakkeltochten en rodelavonden.Het verblijf op basis van halfpension is zeer uitgebreid, iedere dag begint met een ontbijtbuffet met biohoek en 's avonds is een viergangenkeuzediner met saladebuffet geregeld. Een keer per week kun je smullen van de streekgerechten of grill. Tweemaal per week is er een voorgerecht- en dessertbuffet. Iedere woensdag is het feest; 's middags onbeperkt strudel eten! In de stube kun je als afsluiter van de dag nog een laatste drankje drinken en wintersportervaringen uitwisselen.Voor de kinderen is ereen speciaal ingerichte speelkamer.Hotel Krimmlerfälle ligt in het centrum van Krimml, in een mooi zonnig dal omgeven door tientallen bergpieken van rond de 3000 m. De skilift van het skigebied Filzstein/Zillertal Arena en de skischool bevinden zich op ca. 6 km. Langlaufers kunnen bij het hotel op de loipes stappen.Stapel kinderkorting op vroegboekkorting of gratis nachten! Zie ‘Kortingen’.

Bekijk het aanbod »

Bekijk het aanbod »