Nieuwe programmabeschrijving Vrij Uit

Wil jij goed verdienen met reizen als publisher? Dan mag Vrij Uit zeker niet ontbreken op jouw website. Vrij Uit heeft grote naamsbekendheid en is de grootste touroperator in Nederland op het gebied van autovakanties en wintersport binnen Europa. Vrij Uit is exclusief beschikbaar bij affilinet!

Wat kun je verdienen?

Vrij Uit hanteert de volgende staffelvergoeding:

 • 0-10 boekingen per maand: 4 % van de orderwaarde
 • 11-15 boekingen per maand: 4,5 % van de orderwaarde
 • Meer dan 15 boekingen per maand: 5 % van de orderwaarde

  Met een gemiddelde orderwaarde die vrijwel altijd boven de 1000 euro ligt, zit je bij Vrij Uit dus wel goed!
 • Vrij Uit & jij

  Waarom kiezen voor het Vrij Uit programma, behalve de prima vergoedingen natuurlijk? Bij Vrij Uit is kwaliteit, service en samenwerking op de lange termijn met publishers belangrijk. Ben je benieuwd wat het programma voor jou kan betekenen? Heb je vragen ideeën of opmerkingen? Neem dan contact op met de Account Manager voor de Thomas Cook NL programma´s via support-nl@affili.net.

  Internationaal met Thomas Cook

  Ben jij een internationale publisher of wil je je grenzen verleggen? affilinet werkt internationaal samen met Thomas Cook. Vrij Uit is onderdeel van Thomas Cook Nederland waar ook het Neckermann Reizen en online reisbureau Thomas Cook toe behoren. Het is onderdeel van het internationale Thomas Cook concern. Wil jij weten waar kansen liggen in het buitenland en hoe je internationaal kunt aansluiten? Neem dan contact op met de Account Manager voor de Thomas Cook NL programma´s. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

  Wil je het programma promoten?

  Meld je dan hier direct aan! Kijk ook gelijk even bij het Vrij Uit en Thomas Cook programma, voor nog meer mogelijkheden voor samenwerking met Thomas Cook.