Best beoordeeld door onze klanten

Fouesnant

Aanbevelingen door onze klanten
Positief over Natuur
100%
Positief over Algemene score
96%
Positief over Wandelen
96%

Lesconil

Aanbevelingen door onze klanten
Positief over Algemene score
97%
Positief over Natuur
97%
Positief over Stranden
97%

Guilvinec

Aanbevelingen door onze klanten
Positief over Stranden
100%
Positief over Natuur
95%
Positief over Wandelen
95%

Top 3 best beoordeelde accommodaties in Bretagne

1 Domaine du Saint-Laurent

€ 90 Vertrek 22 apr 2017
4 dagen - 3-kamerstacaravan
9.0

2 Domaine du Grand Large

€ 72 Vertrek 26 apr 2017
4 dagen - 3-kamerstacaravan
7.2

3 Yellow! Camping Village L'Océan Breton

€ 83 Vertrek 07 mei 2017
3 dagen - 3-kamerstacaravan
7.6
Bovenstaande prijzen zijn exclusief €14 reserveringskosten en €2,50 Calamiteitenfonds per boeking

Alle bestemmingen in Bretagne op de kaart

Over camping in Bretagne

Inspirerend Bretagne

Op zoek naar een geschikte Franse camping? Bretagne is dan een goede optie. Het schiereiland Bretagne ligt aan de westkust van Frankrijk en betekent vooral bijzondere natuur ervaren. Het meest westelijke puntje is de Pointe du Raz, een rots die 70 meter boven de oceaan uitsteekt. Victor Hugo en Gustave Flaubert, twee beroemde Franse schrijvers, hebben zich door deze prachtige plek met het magnifieke uitzicht laten inspireren. In het zuiden van Bretagne is een binnenzee, de Golfe du Morbihan, waarin niet minder dan 42 eilanden liggen. Boek hier je camping in Bretagne bij Vrij Uit!

Meer zon dan je denkt!

Langs de maar liefst 1500 km lange kustlijn zijn veel badplaatsen, havens, brede stranden en hoge rotsen. Ga je iets dieper het binnenland in kom je rotsgebieden, heideland, polderachtige landschappen en enkele enorme bossen tegen. Van het klimaat van Bretagne wordt ten onrechte door veel mensen gedacht dat het er altijd regent. Bretagne heeft echter een zacht zeeklimaat en gemiddeld 2000 zonuren per jaar! Heel geschikt voor een campingvakantie. Bij Vrij Uit boek je de leukste campings in Bretagne.

Be Breizh! In Bretagne

Als iemand in Brittagne ‘Be Breizh!’ tegen je zegt, bedoelt die persoon dat hij je de innerlijke kracht van Bretagne toewenst. Bretagne heeft een totaal eigen cultuur en geschiedenis. De vele verschillende volkeren die hier in de loop van de eeuwen verbleven, hebben hun stempel op Bretagne gedrukt. Er zijn bijvoorbeeld nog veel sporen te vinden van de Keltische cultuur. Een deel van de bevolking spreekt Bretons, wat een Keltische taal is. Op culinair gebied zijn de inwoners van Bretagne trots op de volgende specialiteiten: mosselen, oesters, langoustines, cider en flinterdunne crêpes.

Bretagne, meer dan de moeite waard!

Als je een campingvakantie doorbrengt in Bretagne is het leuk om af en toe een dagje erop uit te gaan. Naar Rennes bijvoorbeeld. Dit is de hoofdstad van Bretagne. Deze grote stad heeft alles wat je van een stad mag verwachten: musea, mooie gebouwen, veel restaurants en nog veel meer winkels. Bezienswaardigheid is verder bijvoorbeeld het bloemeneiland, Ile-de-Bréat, waar een bijzondere flora en fauna is. De roze granieten rotsen, Côte de Granit Rose, mag je gerust een natuurwonder noemen. Dergelijk gesteente is zeldzaam. Het komt maar op 4 plekken op de aarde voor. Boek je camping Bretagne bij Vrij Uit en beleef een onbezorgde vakantie met het hele gezin!

  • Veel bezienswaardigheden en een bijzondere natuur
  • 2000 zonuren per jaar
  • Campings in alle prijsklassen
  • Vrij Uit, dé camping Bretagne specialist

Boek de leukste campings in Bretagne bij Vrij Uit!

Andere populaire campingvakanties:

Aanbevolen producten