Camping Zuid-Holland

Veel mensen kiezen ervoor om op vakantie in eigen land te gaan. Als je een camping Zuid-Holland boekt kun je alle kanten op. Maak een stedentrip naar Den Haag of Rotterdam en bezoek interessante musea, bekijk mooie gebouwen of ga een middagje winkelen. Ook in steden zoals Delft en Gouda is genoeg te zien. Natuurliefhebbers kunnen strandwandelingen maken, de flora van de duinen bekijken of in het voorjaar een tochtje langs de bollenvelden maken. In de zomer is het op de stranden gezellig druk met zonaanbidders. Na een lange dag kun je lekker bijkomen in een van de vele horecagelegenheden om vervolgens nog op stap te gaan.

Vakanties in Zuid-Holland ()

Plaatsen in Zuid-Holland

Populaire plaatsen in Zuid-Holland

Omgeving

Elk jaar van eind maart tot en met half mei staat Lisse in het teken van de Keukenhof. Dit is het grootste bloemenpark van de wereld en trekt jaarlijks ruim één miljoen bezoekers. Er zijn verschillende tuinen te bewonderen met de meest uiteenlopende bloemensoorten. In het voorjaar is de hele Bollenstreek gekleurd door allerlei bloemen. In de herfst zijn het de bomen in de duinen die voor een waar kleurenpalet zorgen. Volg vanaf de camping Zuid-Holland een van de wandelroutes die je zowel door de duinen als het strand voert.

Zuid-Holland en cultuur

Vanaf de camping Zuid-Holland kun je genoeg culturele uitstapjes maken met het hele gezin. In Leiden staat het Naturalis, een museum waar van alles te zien en leren valt over alles wat met de natuur te maken heeft. Geschiedenisliefhebbers kunnen in het Rijksmuseum van Oudheden alles leren over de Egyptenaren, Romeinen en Nederlanders. Rotterdam heeft de op één na grootste haven van de wereld. Je kunt er diverse rondleidingen krijgen. In de binnenstad heb je vanaf de oever van de Maas een mooi uitzicht over de skyline. Deze is met de Erasmusbrug en hoogbouw uniek voor Nederland.

Taal

De officiële taal in Nederland is het Nederlands. Je kunt er echter ook prima terecht met Engels.

Geldzaken

Nederland heeft als betaalmiddel de Euro. Creditcards worden bijna overal geaccepteerd. Het aantal geldautomaten is vrij groot.

Visum en paspoort

Niet van toepassing

Vaccinatie

Voor Nederland zijn er geen verplichte en geen aanbevolen vaccinaties.

Elektriciteit

De netspanning in Nederland is 230 volt.

Tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil.

Alarmnummer

Wanneer je in Nederland bent en jij of anderen in je omgeving in nood verkeren kun je gebruik maken van het alarmnummer 112. Nadat je hebt verteld wat de omstandigheden zijn word je doorverbonden met de juiste instantie.

Fooien

Hoewel bedieningsgeld bij de hotel- of restaurantrekening is inbegrepen is de richtlijn voor het geven van een fooi ongeveer 5-10% van de totaalprijs.

Reisadvies

Niet van toepassing

Kraanwater

Het kraanwater in Nederland is veilig te drinken.

De temperatuur in Zuid-Holland

Waarom Vrij Uit?

  • Ruim 50 jaar actief
  • Beste Prijsgarantie
  • 5 dagen bedenktijd
  • 24/7 service

Temperatuur per maand

Recent bekeken vakanties

Bekijk ook