Accommodaties in de omgeving van Disneyland® ParisVillage Nature Paris

  • Prachtig park van 239 ha
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Indoor en outdoor waterpark

De cottages en appartementen zijn verdeeld over 4 ‘dorpen’: 1 centraal gelegen dorp, 1 dorp aan het water en 2 dorpen in de bossen.
Explorers Hotel

  10 minuten met de GRATIS shuttle

  • Op 2 km van Disneyland® Paris
  • Ideaal voor kinderen
  • Tot 10 persoons kamer

Dit bruisende hotel is ideaal voor gezinnen met kinderen door de vele speelruimtes en het fantastische binnenzwembad met piratenschip en glijbanen.Het is tijd om te schitteren, Disneyland® Paris viert haar 25e verjaardag!

Vanaf 26 maart 2017 gebeurt er iets sensationeels in het Disneyland® Paris. Vier 25 magische jaren met ons mee en ontdek spectaculaire en schitterende verrassingen in het Disneyland® Park. Tijdens dit feestelijke jaar wordt de hemel boven de parken verlicht door de glinsterende gloed van duizenden verhalen. Klassieke sprookjes stralen volop en nieuwe avonturen komen met een twinkeling tot leven. Samen verlichten ze een adembenemend Disneyland Paris. Dit is je kans om mee te schitteren, beleef de magie meer dan ooit!

Disneyland® Paris

Een magische wereld vol met al je favoriete Disney figuren en spannende attracties: je bent in Disneyland® Paris. De Disney verhalen staan in het geheugen gegrift bij jong en oud. Wie kent nu niet het romantische verhaal van Sneeuwwitje? En heb jij ook zo gelachen om de avonturen van Donald Duck? In Disneyland Paris maak je kennis met al deze karakters.

Ontmoet jouw Disney figuren

Disneyland® Paris neemt je mee in de fantasiewereld van sprookjes en magie. Overal waar je komt, kijk je je ogen uit. Slenter ontspannen over Main Street, U.S.A.®, waar een sfeer is gecreëerd die doet denken aan het Amerika van begin 20e eeuw. Misschien stap jij hier wel op de tram om naar het beroemde Kasteel van Doornroosje te rijden. En overal waar je loopt, ontmoet je Assepoester, Mickey Mouse of misschien zelfs Buzz Lightyear. Een foto of handtekening is natuurlijk een onvergetelijk aandenken!

Een rit in de spannendste attracties

In Disneyland® Paris droom je het ene moment helemaal weg en sta je het volgende moment met knikkende knieën in de rij voor een spannende attractie. Maak eens een wilde rit in de Crush's Coaster of neem plaats in de overbekende draaiende theekopjes. Wil je wel eens een kijkje achter de schermen nemen? Met de Studio Tram Tour leer je het geheim van de special effects en zie je hoe de heftigste filmscènes worden gemaakt. Of doe mee in de Jedi Training Academy en ontmoet als kleine Padawan je favoriete Star Wars held.

Zelf Disneyland® Paris beleven?

In Disneyland® Paris maak je even deel uit van de hele Disney familie. Vergaap je aan de indrukwekkende shows of zwaai naar je favoriete Disney figuur tijdens de prachtige parade's of laat je ondersneeuwen door plezier en beleef onvergetelijke momenten met Anna, Elsa en Olaf tijdens Frozen Summer Fun. Een bezoek aan Disneyland® Paris is een uitje voor het hele gezin. Wil jij ook graag genieten van deze bijzondere plek? Boek dan nu één van de vele hotels op steenworp afstand van Disneyland® Paris of één van de 2,3 of 4 daagse arrangementen inclusief toegangstickets in één van de Disney Hotels. Zo beleef je betoverend Disneyland Paris van wel heel dichtbij!