Dat is pas vakantiegevoel

Boek een heerlijke vakantie op één van de vakantieparken van Hogenboom. Midden in de natuur, met rust en ruimte binnen handbereik. Een bungalowpark is ideaal voor een vakantie dichtbij.

Boek een Hogenboom vakantiepark in België of nog dichterbij in Nederland. Je hoeft nooit ver te reizen om te genieten. Boek nu een Hogenboom Vakantiepark en geniet met het hele gezin, met je familie of een groep vrienden!

Vakantiepark Bosch en Zee

Nederland, Waddeneilanden, De koog
Zoover waardering: 8.8
Op loopafstand van het gezellige dorpscentrum van badplaats De Koog ligt appartementencomplex Bosch en Zee; een kleinschalig en gemoedelijk complex met buitenbad, kinderbad, speelplaats en restaurant. Hier gaat u een heerlijke tijd tegemoet.


Buitenplaats de Marke van Ruinen

Nederland, Drenthe, Ruinen
Zoover waardering: 8.8
Middenin boswachterij Ruinen staan ruim opgezette, nieuwe villa’s met veel privacy. Kies hoe u uw dag in wilt vullen. Op dit park heersen rust, ontspanning en natuur. Wie daar aan toe is, moet vooral aan dit mooie park met de nóg mooiere omgeving denken.Recreatiepark de Tolplas

Nederland, Overijssel, Hoge Hexel
Zoover waardering: 8
Het park is ideaal voor de rust- en natuurliefhebber en uitermate geschikt voor grote groepen. In het hart van het park ligt een grote recreatieplas die uitnodigt om te vissen, zwemmen of surfen. Even verderop komt u een tafeltennistafel, tennis- en jeu de boulesbaan tegen.


Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Nederland, Drenthe, Zwiggelte
Zoover waardering: 8.6
Drenthe ontdek je het beste vanuit het hart. Daarom ligt het attractieve bungalowpark Het Hart van Drenthe vlakbij het rustieke plaatsje Westerbork. Een perfecte vakantieplek voor wandel- en fietsliefhebbers. Huur een (elektrische) fiets op het park of ga heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad.


Natuurpark de Witte Bergen

Nederland, Overijssel, Ijhorst
Zoover waardering: 8.1
In elk seizoen is de rustige en landelijke omgeving een heerlijke plaats om een flinke wandeling of verre fietstocht te maken. Op het park is een fietsverhuur aanwezig, hier zijn o.a. elektrische fietsen, kinderfietsen en bolderkarren te huur. Genoeg mogelijkheden om de prachtige natuur te ontdekken.


Vakantiepark de Berkenhorst

Nederland, Gelderland, Kootwijk
Zoover waardering: 7.7
Op het autovrije bungalowpark spetteren de kinderen lekker rond in het overdekte zwemparadijs met kinderbad, glijbaan en stroomversnelling, terwijl u even helemaal tot rust komt in de whirlpool.