Zoek je ideale vakantie
Met wie reis je?
Toon resultaten (0)  Uitgebreid zoeken Wissen

Een vakantie aan de kust

Libelle - Brugge

Landal GreenParks heeft een groot aantal parken gelegen aan de kust. Heerlijk genieten van een frisse zeebries op een van de schiereilanden of op het vaste land. Voor een actieve of juist ontspannende vakantie zijn de kust parken perfect!

Een vakantie in de bergen

Libelle - Brugge

Wat een uitzicht vanaf deze bijzondere locaties in de bergen. Het appartement bevindt zich midden in de beboste natuur en stromende beekjes. Een prachtige wandeling kunt u vanuit deze accommodaties beginnen, wie weet wat er allemaal op uw pad komt!

Subtropisch genieten

Libelle - Brugge

Wat is er nou leuker dan die kleintjes te zien spetteren en spatteren met water? Op vrijwel alle parken van Landal GreenParks treft u dan ook een eigen zwembad aan. Bij Landal Het Vennenbos (Noord-Brabant) en Landal De Lommerbergen (Limburg) doen ze daar nog een flinke schep bovenop. Hier staat uw kids één groot waterfestijn te wachten in het Subtropisch Waterparadijs: ravotten in het Kids Junglebad, gillen in de spannende Blackhole-glijbaan met sterrenhemel en signal-lights en spartelen langs de Lazy River. U heeft de hele dag geen kind aan ze. En ondertussen geniet u zelf lekker van de kruiden- en dompelbaden, whirlpools, sauna en nog veel meer waterplezier. Kijk, dat is nou genieten...

Duitsland

Libelle - Brugge

Het is slechts een klein stukje rijden vanuit ons land, maar Duitsland biedt u een compleet andere wereld! Of u nu op een bungalowpark met uitzicht op de Moezel verblijft of middenin de Eifel, de natuur rondom de parken is prachtig. Maak een tocht met de mountainbike langs dorpen in de buurt of ga wijn proeven in één van de vele wijnproeverijen in de buurt.

Een buitengewone beleving

Libelle - Brugge

De prachtige Drentse omgeving is het stijlvolle decor van dit unieke vakantieresort. Fraaie boerderijen bieden hier een bijzonder onderkomen. Op Hof van Saksen ontbreekt het u aan niets. Alles is er binnen handbereik om in alle rust van een exclusieve vakantie te genieten en in alle accommodaties en hoofdgebouwen is gratis wifi aanwezig. Niet zomaar even eropuit, maar een buitengewone vakantiebeleving op het hoogste niveau.