Best beoordeeld door onze klanten

Gardameer

Aanbevelingen door onze klanten
Positief over Algemene score
93%
Positief over Restaurants
92%
Positief over Natuur
92%

Toscane

Aanbevelingen door onze klanten
Positief over Algemene score
94%
Positief over Natuur
94%
Positief over Bezienswaardigheden
93%

Toscane en Toscaanse Kust

Aanbevelingen door onze klanten
Positief over Algemene score
88%
Positief over Bezienswaardigheden
87%
Positief over Natuur
88%

Alle streken in Italië op de kaart

Over last-minute in Italië

Ben je op zoek naar een last minute Italië vakantie? Je heeft groot gelijk! Het land van de pasta's en heerlijke eten zorgt ervoor dat jaarlijks vele Nederlanders kiezen voor een ontspannen vakantie aan het Gardameer, Middellandse zee of het prachtige Toscane. Het mooie weer en het prachtige landschap daarbij opgeteld maakt een last minute Italië tot een vakantie om nooit te vergeten. Boek dus snel op Vrijuit.nl.

Italië

Waar wil je heen tijdens jouw last minute vakantie naar Italië? Het land heeft niet voor niets zo'n aantrekkingskracht op iedereen die van lekker eten, mooie natuur, historische gebouwen en een heerlijk klimaat houden. De eeuwenoude gebouwen zoals het imposante Colosseum in Rome, de indrukwekkende Santa Maria del Fiore in Florence en één van de grootste katholieke kerken ter wereld, de Duomo in Milaan, zijn nog maar een kleine greep uit het uitgebreide assortiment aan monumenten die Italië rijk is, maar ook de vele botanische tuinen, groene parken met vijvers en de prachtige bosgebieden zijn adembenemend om doorheen te lopen en ook de wijnboeren zijn meer dan de moeite waard om eens te bezoeken. Zij zullen je een rondleiding geven door hun wijngaard waarin ze alles vertellen wat ze weten over hun wijndruiven en daarna volgt er vanzelfsprekend een wijnproeverij met de meest heerlijke wijnen. Vakantie vieren kan in dit land uitermate goed met haar Gardameer, vele amusementsparken en schattige vissersdorpjes en natuurlijk kunnen ook de winkelliefhebbers zich hier helemaal uitleven met shoppingsteden als Milaan, Rome, Florence, Turijn en Venetië. Aan de kustgebieden zijn mooie parelwitte zandstranden te vinden met kristalhelder water. Aan ieders wens kan worden voldaan tijdens een last minute naar Italë.

Met Vrij Uit naar Italië

Wij organiseren al jarenlang last minute vakanties naar het land van de zon, dus bij ons ben je verzekerd van de leukste vakantie tegen de beste prijs. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden je alles wat je nodig hebt dus laat die last minute Italië maar beginnen!

Boek hier een last minute Italië vakantie en ontdek zelf wat dit land je allemaal te bieden heeft!

  • Ontzettend veelzijdig
  • Uitstekende kwaliteit voor een voordelige prijs
  • Al jaren dé betrouwbare partner voor een last minute Italië vakantie
  • Specialist in korte en lange vakanties

Andere populaire vakanties: