Feriendorf Rugana

Duitsland, Mecklenburg-Vorpommern, Bakenberg

  • Overzicht
  • Faciliteiten
  • Ligging & streek
  • Aankomst en vertrek
  • Extra informatie
  • Eten en drinken
  • Kinderen
  • Verblijfstypes
Print

De gebouwen met de 256 appartementen van Feriëndorf Rugana op het eiland Rügen vormen samen een dorpje, met veel groen tussen de bebouwing. Je kunt hier gebruikmaken van een wellnesscentrum, winkels en een restaurant. Het is een ideale bestemming voor families: er worden veel activiteiten voor kinderen georganiseerd. In alle woningen is de wifi gratis.

Sport en ontspanning

Wie het water van de Oostzee te koud vindt, is van harte welkom in het overdekte zwembad van Feriëndorf Rugana. Of maak een keus uit de vele mogelijkheden van het nieuwe wellnesscentrum met ondermeer een sauna, aromadouches en een zoutgrot. Wie wil, kan zich hier zelfs laten verwennen met een verkwikkende massage. Ben je graag actief, ga dan bijvoorbeeld volleyballen, tafeltennissen, paardrijden, of huur een fiets. Natuurlijk zijn hier ook mogelijkheden voor watersporten.

Eten en drinken

Als je graag in je appartement wilt koken, kun je boodschappen doen in het vakantiedorp. Je vindt hier ondermeer een bakkerij en een kleine supermarkt. Maar als je voor makkelijk gaat – je bent toch met vakantie? – dan kun je ter plaatse je ontbijt bijboeken. Je kunt `s middags of 's avonds lekker uit eten gaan in het restaurant of de pizzeria op het terrein.

Activiteiten voor de kinderen

Jullie kinderen zullen een heerlijke tijd beleven in Feriendorf Rugana! Ze kunnen gaan spelen in het speciale ‘Kinderhaus’, met allerlei spelletjes en zelfs een aparte hoek met Lego-bouwsteentjes. Bovendien staat er in de zomerperiode een speciaal animatieteam klaar voor alle kinderen vanaf 4 jaar, dat spelletjes, strandwandelingen, bezoekjes aan de kinderboerderij – en nog veel meer – voor hen organiseert.

Prachtige omgeving

Het eiland Rügen staat bekend om zijn rust en natuurschoon. Je maakt hier de mooiste strandwandelingen. Wie het eiland in zijn of haar eigen tempo wil leren kennen, kan bij het vakantiepark een fiets huren. Het strand ligt op ongeveer 500 meter van het park.


Accommodatiecode: 61717