Zoek je ideale vakantie
Waar wil je heen?
Wanneer wil je weg?
Met wie reis je?
Toon resultaten (42)  Uitgebreid zoeken Wissen

Pierre & Vacances

Pierre & Vacances; de beste vakantieparken onder de Franse zon en in de Franse sneeuw!
De vakantieparken van de Franse vakantiespecialist Pierre & Vacances behoren tot de beste van het land. Profiteer als Vrij Uit-klant optimaal van de jarenlange samenwerking. Perfect voor families in de mooiste Franse streken en de beste Franse skigebieden.

Vroegboek- en verblijfskortingen
Bij alle résidences en vakantiedorpen gelden aantrekkelijke vroegboekkortingen en verblijfskortingen. Profiteer van diverse kortingen die kunnen oplopen tot 25%. Voor meer voordelen zie het tabblad voordelen/kortingen per accommodatie.

Het Premium-label
Pierre & Vacances heeft met succes het Premiumlabel in het leven geroepen. Geniet van extra service en comfort van een aantal zeer fraaie accommodaties; inbegrepen in de prijs!

P&V met premium label zijn:
- Résidence de la Plage in Le Crotoy
- Premium Res & Spa Houlgate-Normandië in Fort Mahon
- Résidence Port Prestige in Antibes

Veel gratis extra’s
Bij Pierre & Vancances word je ter plaatse nauwelijks geconfronteerd met allerlei bijkomende kosten die de reissom behoorlijk laten oplopen.

Bij de prijs is reeds inbegrepen:
- energiekosten
- de wekelijkse wissel van bedlinnen, theedoek en handdoeken
- schoonmaakset
- eindschoonmaak
- gebruik TV

Kinderclubs (3-18 jaar) in het voor- en naseizoen zijn gratis (dient bij de reservering opgegeven te worden). Zie voor de aanwezigheid van een kinderclub het kopje Faciliteiten per accommodatie.