Een spectaculaire pretpark in Salou!

PortAventura bij Salou is een spectaculair pretpark waar 6 werelden tot leven komen. Ga op ontdekkingsreis in China, Polynesië, Mexico, het Wilde Westen, SésamoAventura en Mediterrane.

SésamoAventura, speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Hier kun je al je favoriete figuren uit Sesamstraat tegen het lijf lopen. Verder vind je in het park adembenemende en spectaculaire attracties voor jong en oud, shows, restaurants en winkels.

PortAventura Aquatic Park

Glijbanen, een rivier waar je op kunt raften, een golfslagbad en een gedeelte speciaal voor de kleintjes, dit alles en nog veel meer vind je in het PortAventura Aquatic Park. Een echt Caribisch paradijs met veel waterpret, reggae muziek en restaurants.

PortAventura Hotels

Kun je geen genoeg krijgen van PortAventura? Dan is het mogelijk om op het park te verblijven in Hotel El Paso Aventura en Hotel PortAventura. De toegang tot het spectaculaire pretpark is gedurende het hele verblijf inbegrepen!

El Paso hotel

El Paso is een mooi viersterrenfamiliehotel in Mexicaanse stijl met o.a. een openluchtzwembad en een uitgebreide miniclub, direct naast het park.

PortAventura hotel
PortAventura hotel

Hotel PortAventura is een mooi viersterrenfamiliehotel in Mediterraanse stijl met o.a. twee grote openluchtzwembaden, perfect gelegen aan de rand van Salou en het park.

Toegangstickets

Het is mogelijk om bij reservering van een ander hotel of camping in de omgeving alvast een 1- 2- of 3-daags toegangsbewijs voor het PortAventura pretpark en een 1-daags toegangsbewijs voor het Aquatic Park bij te boeken! Dit scheelt je weer tijd tijdens de vakantie, want je hoeft niet meer in de rij te staan voor de kassa. Wanneer je een 3-daags toegangsbewijs bij boekt kun je ook 1 dag naar het PortAventura Aquatic park.

Bekijk hier onze accommodaties op en rondom PortAventura voor een onvergetelijke vakantie.

Bekijk het aanbod

Openingstijden

PortAventura is geopend van:

7 april 2017 t/m 8 januari 2018.

Bovenstaande prijzen zijn excl. €14,00 reserveringskosten en €2,50 Calamiteitenfonds per boeking en evt. ter plaatse te betalen kosten.