Pretparken Drievliet

Pretpark Drievliet - Het pretpark onder de pretparken!

Drievliet is een heel gezellig pretpark in Rijswijk, bij Den Haag, en vanwege alle bijzondere attracties al jaren de vaste bestemming van elke pretpark liefhebber. Lekker gillen in het Spookslot, ronddraaien in de theekopjes en spelen in het Piratendorp. De waaghalzen kunnen hun plezier ikn dit recreatiepark

beleven met een primeur in de achtbanenwereld: Formule X. Het is de eerste X-Car Launch Coaster ter wereld. Op elke plek waar u zit, beleeft u de ‘frontseat experience’. Het is een unieke rit vol avontuur waarbij u binnen 2 seconden naar 70 km per uur schiet en als een echte astronaut soms pure gewichtsloosheid ervaart. Ook de Lunatic, een doorgedraaide draaimolen, is een uitdaging voor iedere waaghals. En wat dacht u van de achtbaan? U voelt de adrenaline door uw lijf razen! Maar of u nu komt voor spectaculaire attracties of voor speel en klauteravontuur, het is genieten met z'n allen in attractiepark Drievliet!

Waar u ook voor kiest, Vrij Uit zorgt natuurlijk voor volop gezelligheid in recreatiepark Drievliet. Met uw gezin of misschien wel met hele groepen. Want een bezoek aan een amusement park is vast en zeker het fijnste idee voor een groepsuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitjes, schoolreis, kinderfeestje, uitstapjes met vrienden of familiedag. Maak iets speciaals van bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of werk aan meer teambuilding met een gezellig en actief teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsfeest. Over uw uitstapje naar amusement park Drievliet zal nog lang nagepraat worden. Pretparken bieden recreatie en amusement voor iedereen, of het nu gaat om een dagje weg of een weekendje weg; in de pretparken van Nederland kunt u altijd leuke dingen doen. Vrij Uit bundelt alle activiteiten in pretparken, denk aan een ritje in snelle achtbanen, bijzondere glijbanen, maar ook aan allerlei andere attracties, graag in één van de veelzijdige arrangementen. Een dagje uit met de familie, teambuilding uitjes met de collega's; alle groepsuitjes worden met Vrij Uit een echt succes.

Want natuurlijk gaat u samen er naar toe. Met uw gezin of gewoon met een gezellige groep. Misschien is een bezoek aan een amusement park wel het leukste idee voor een groepsuitje, schoolreis, kinderfeestje of familiedag. Maak iets bijzonders van bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of werk aan teambuilding met een gezellig teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsfeest. Een uitstapje naar een pretpark geeft u de leukste herinneringen voor later.

Boek nu uw uitje naar Drievliet bij Vrij Uit en beleef allerlei fantastische avonturen voor de scherpste prijzen! Meer zien? Kijk dan ook eens bij onze andere attractieparken arrangementen en bezoek de leukste pretparken van Nederland!

Bovenstaande prijzen zijn excl. €14,00 reserveringskosten en €2,50 Calamiteitenfonds per boeking en evt. ter plaatse te betalen kosten.