De Efteling, Wereld vol Wonderen

Er was eens... een Sprookjesbos dat uitgroeide tot een reusachtige Wereld vol Wonderen. Geniet van een dag in de sprookjesachtige wereld van de Efteling, dat schittert als nooit tevoren!

De Efteling is vanouds één van die pretparken waar iedereen eens een keer geweest moet zijn. Het recreatiepark kent haar oorsprong al in 1952 toen het Sprookjesbos werd gebouwd, naar de ontwerpen van Anton Pieck. Nu, meer dan 60 jaar later, is de Efteling in Kaatsheuvel het grootste en populairste themapark van Nederland en het op vier na grootste pretpark van Europa.

Attracties

De Efteling bestaat al meer dan 60 jaar en in het park zijn sensationele attracties en shows waarbij je favoriete sprookje tot leven komt.

Aquanura
Aquanura
Geniet tijdens je bezoek aan de Efteling van de watershow Aquanura. Tijdens de Tweede Efteling Symfonie word je meegevoerd langs nieuwe melodieën met meer dan 200 fonteinen en 900 lichten, die zorgen voor een geweldig schouwspel waarbij je ogen en oren tekort komt.
Joris en de draak
Joris en de Draak
Durf jij het aan om, het op te nemen tegen de gevaarlijke draak en de legendarische Joris in zijn voetsporen op te volgen? In deze nieuwe houten achtbaan verdeeld over twee banen vuur en water word er tegen elkaar gestreden wie de snelste is terwijl de draak soms van zich laat horen.
Sprookjesboom
Sprookjesboom
In het Sprookjesbos staat al jaren lang de Sprookjesboom. Wat zo bijzonder is aan deze boom is dat hij precies weet wat de bewoners van het Sprookjesbos uitspoken. Terwijl de Sprookjesboom samen met zijn vriendjes Specht, Konijn en Eekhoorn de sprookjes vertellen worden de nieuwste kleine Sprookjesbos bezoekers gevraagd actief mee te doen in het sprookje.

Bekijk hier onze accommodaties rondom de Efteling voor een onvergetelijke vakantie.

Bekijk het aanbod

Openingstijden

De Efteling is het hele jaar geopend.

Bovenstaande prijzen zijn excl. €14,00 reserveringskosten en €2,50 Calamiteitenfonds per boeking en evt. ter plaatse te betalen kosten.