Een pretpark voor het hele gezin

Wat meer dan 30 jaar geleden begon met 6 attracties is nu uitgegroeid tot een spectaculair familiepark met meer dan 50 attracties. Heidepark is ideaal gelegen aan de A7 tussen Hamburg en Hannover.

In het Heide Park zijn veel verschillende attracties, geschikt voor groot en klein. Wat te denken van achtbanen als Colossos: De steilste houten achtbaan ter wereld! Ook natuurlijk de Desert Race met topsnelheden van 100 km/h! Ga met z'n 20en vliegen in de Hanging Looping Limit. Vergeet natuurlijk ook niet de 109m hoge Scream waarbij je met 100 km/h 71m naar beneden valt.

Plezier voor de kleintjes

Iets minder heftig zijn attracties als Screamie, het ‘kleine broertje’Indian Rollercoaster, Western Playground en de zoektocht naar goud in Lucky Land. Hier kunnen ook de wat kleinere onder ons lekker de hele dag van de ene naar de andere attractie rennen. Waarna ze kunnen bijkomen en hun ogen zullen uitkijken bij de Piraten- en Vogel shows en het Dolfinarium.

Bekijk hier onze accommodaties op het Heidepark Resort Soltau voor een onvergetelijke vakantie.

Bekijk het aanbod

Openingstijden

Heidepark is geopend van:

8 april t/m 31 oktober 2017*

*24 april, 18 en 25 september is het park gesloten.

Bekijk alle accommodaties

Bekijk alle accommodaties
Bovenstaande prijzen zijn excl. €14,00 reserveringskosten en €2,50 Calamiteitenfonds per boeking en evt. ter plaatse te betalen kosten.