Pretparken Nederland

Pretparken in Nederland - U raakt er ook nooit uitgekeken!

Waarom ver rijden als u voor het ideale dagje uit met de kinderen gewoon in eigen land kan blijven? Nederland heeft een ongekend hoge verscheidenheid aan attractieparken. Er is natuurlijk De Efteling en zijn sprookjesbos als Nederlands populairste pretpark, maar ons land kent echter nog veel meer leuke

attractieparken vol met avontuur en sensatie. Kikker op in Duinrell, maak een ritje op een pony in Attractie-park Slagharen of ga de uitdaging aan met de huiveringwekkende achtbanen van Walibi World in Biddinghuizen. Reis ook richting het zuiden voor binnen- en buitenpret in Toverland, en ervaar met Formule X de nieuwste spectaculaire achtbaan-ervaring in Drievliet - dé manier om een flinke adrenaline stoot te krijgen. En het familie-uitje? Die vindt u in Overijssel, in avonturenpark Hellendoorn. Kortom, er is genoeg te beleven! Ga dus lekker weg in eigen land en beleef de Nederlandse magie van de pretparken! Vrij Uit laat u zorgeloos genieten van de leukste attractieparken van Nederland! Vrij Uit zorgt er natuurlijk voor dat u het heel gezellig kunt maken in de Nederlandse pretparken. Met uw gezin of misschien wel met groepen; pretparken zijn altijd leuk om te bezoeken, zeker voor speciale gelegenheden. Want een bezoek aan een amusement park is vast en zeker een zeer aantrekkelijk idee voor een groepsuitje, schoolreis, kinderfeestje of familiedag. Maak iets bijzonders van bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of werk aan teambuilding met een gezellig en actief teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsfeest. Samen een uitstapje maken naar een pretpark geeft iedereen de leukste herinneringen om over na te praten.

Vrij Uit biedt u tal van leuke recreatie arrangementen in pretparken aan. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan uitjes voor collega's onder elkaar, zoals een personeelsuitje, bedrijfsuitjes, groepsuitjes of uitstapjes die draaien om leuke dingen doen en gevuld zijn met activiteiten die de band tussen collega's versterkt. En natuurlijk is er tijdens zo'n dagje weg of weekendje weg ook ruimte voor amusement; het recreatiepark is altijd open!

Boek nu uw ideale dagje uit naar een Nederlands pretpark bij Vrij Uit en beleef de grootste pret voor de scherpste prijzen!

Bovenstaande prijzen zijn excl. €14,00 reserveringskosten en €2,50 Calamiteitenfonds per boeking en evt. ter plaatse te betalen kosten.