Plopsaland, voor jong en oud

Ga met Kabouter Plop op de foto, geef Bumba een knuffel en daag Piet Piraat uit voor een leuk duel!

In het Bumba Theater tonen Bumba en Bumbalu er hun gekste kunstjes samen met hun vriendjes Kiwi de vogel, Carla de kip, Barry de leeuw en Poppa de aap.

Locaties

Je vindt Plopsaland op drie locaties in België en in Nederland bij Coevorden. Ieder park heeft zijn specifieke attracties voor jong en oud, overal kun je in ieder geval op geregelde tijdstippen je tv-helden ontmoeten.

Plopsaland De Panne
Aan de Belgische kust, vanuit alle plaatsen aan de kust makkelijk te bereiken met de kusttram, die tot bij het park rijdt. Plopsaland de Panne heeft een aantal spectaculaire attracties zoals Anubus The ride en de Supersplash. Maar ook voor de jongere kinderen zijn er genoeg attracties, zoals het bos van Plop en de vliegende fietsen.

Plopsaland Coo
In de Belgische Ardennen. Ook in Plopsaland Coo genoeg plezier voor jong en oud. Plopsaland Coo beschikt verder o.a. over een Rollercoaster, Splash en Bobsleebaan, maar ook voor de jongere kinderen valt er weer genoeg te beleven.

Plopsaland Indoor Hasselt
In Belgisch Limburg, ca. 50 km ten zuiden van Eindhoven. Ook dit park heeft spannende attracties voor de wat oudere kinderen maar ook aan de allerkleinsten is gedacht.

Plopsa Indoor Coevorden (Drenthe)
Weer of geen weer bij Plopsa Indoor Coevorden ben je de hele dag onder de pannen. Zwier en draai heen en weer op deze mysterieuze Anubis attractie! Waag je in de Vuurtoren en vlieg met een duizelingwekkende snelheid omhoog en omlaag langs de toren.

Bovenstaande prijzen zijn excl. €14,00 reserveringskosten en €2,50 Calamiteitenfonds per boeking en evt. ter plaatse te betalen kosten.