Pretparken Toverland

Pretpark Toverland - Simsalabim in zuidelijke pretparken

In het nog niet zo oude pretpark Toverland in het Limburgse Sevenum beleeft u de magische wereld van tovenaars en heksen. Het attractiepark is grotendeels overdekt wat van Toverland het ideale pretpark maakt voor een adembenemend bezoek als het buiten slecht weer is. Loop met een toverstaf rond in het magische

Toverhuis en ontdek de tovenaar in uzelf. Laat dingen vliegen en verschijnen alsof u een geboren tovenaar ben! Beleef en ervaar meer magie in de wildwaterbaan, de bobsleebaan en op de motoren van de Booster bike. Dit is een spectaculaire achtbaan waarop u op een motor zit. Een sensationele ervaring waarbij de adrenaline absoluut door uw lijf zal schieten! In Toverland is er overal vermaak. Zijn het niet de tovenaars die u hun kunsten vertonen tijdens het wachten voor attracties, dan is het wel de nieuwe bijzonder muzikale theatershow ‘Bami Salami’ waarin de magische kunsten van heksenkind Toos Toverhoed centraal staan. Ga eens samen met de kinderen een magisch dagje erop uit in attractiepark Toverland en blijf slapen in het landelijke en bosrijke gebied van Noord-Limburg. Vrij Uit heeft voor u de meest betoverende accommodaties klaar staan! Wist u dat attractieparken ook een prima mogelijkheid zijn om bedrijfsuitjes, groepsuitjes, een personeeluitje of familie uitjes te vieren? Pretparken zijn een prima achtergrond voor iedere gelegenheid. Natuurlijk kunt u met uw gezin een heerlijke tijd beleven in pretparken als Toverland, maar het is uiteraard ook een geweldig idee om met groepen naar het amusement park te gaan; een groepsuitje naar een recreatiepark is altijd een schot in de roos. Voor een schoolreis, kinderfeestje of familiedag. Maak ook iets leuks van bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of werk aan teambuilding met een gezellig en actief teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsfeest. Uw uitstapje naar Toverland geeft iedereen de leukste herinneringen om over na te praten. Zo'n dagje uit naar pretparken staat bol van recreatie; spannende achtbanen en bijzondere activiteiten maken een dagje weg naar Toverland tot één van de heerlijkste uitstapjes waar u uzelf op kunt trakteren.

Boek nu uw uitje naar Toverland bij Vrij Uit en beleef magische avonturen voor betoverende prijzen! Vrij Uit biedt u altijd de leukste arrangementen voor de mooiste pretparken, dus u kunt uitkijken naar een weekendje weg waarbij avontuur, amusement en leuke dingen doen centraal staan!

Bovenstaande prijzen zijn excl. €14,00 reserveringskosten en €2,50 Calamiteitenfonds per boeking en evt. ter plaatse te betalen kosten.