Genieten met de hele familie!

Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar is het meest complete all inclusive aanbod van Duitsland, ideaal voor families en groepen.

Wunderland Kalkar ligt net over de grens bij Arnhem, direct aan de rivier de Rijn en vlak bij de historische plaats Kalkar en scoort een 7,8 uit 10, op basis van 347 beoordelingen!

Wunderland Kalkar is ontstaan uit de voormalige, nooit in gebruik genomen, kerncentrale 'Schneller Brüter'. Deze is verbouwd tot een uitgebreid hotel en uitgaanscentrum met attractiepark.

Meer dan 40 attracties

Bij het hotel hoort het attractiepark Kernie's Familiepark. Er zijn meer dan 40 geweldige attracties, waaronder een reuzenrad, Vertical Swing-zweefmolen, draaiende theekopjes, wildwaterbaan, achtbaan, piratenschip, botsboten en nog veel meer! Kernie's Familiepark is zeer geschikt voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Dit wordt genieten voor het hele gezin!

All Inclusive genieten

Het attractiepark biedt een uitgebreide all-inclusive formule waarbij naast alle maaltijden en dranken, ook nagenoeg alle sport- en spelfaciliteiten inclusief zijn. Ook de entree, attracties, frisdrank, ijs en friet in Kernie's Familiepark zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor de maaltijden ontbijt, diner en lunch (vanaf 2 overnachtingen) kun je terecht in het buffetrestaurant. s’Avonds is het gezellig vertoeven in een van de gezellige cafés.

Bekijk hier onze accommodaties bij Wunderland Kalkar voor een onvergetelijke vakantie.

Bekijk het aanbod

Openingstijden

Wunderland Kalkar is geopend vanaf 14 april 2017.

Wunderland Kalkar

Kalkar

Kalkar

Wunderland Kalkar

3 nacht(en)

Vanaf

€ 243

per volwassene

Kalkar

Bekijk alle accommodaties

Bekijk alle accommodaties
Bovenstaande prijzen zijn excl. €14,00 reserveringskosten en €2,50 Calamiteitenfonds per boeking en evt. ter plaatse te betalen kosten.