Ski Thalys

Met de Ski Thalys relaxed naar de wintersport in de Franse Alpen

  • Comfortabel en snel naar de mooiste skigebieden in de Alpen
  • Vanaf € 85 p.p. (per enkele reis)
  • Transfers vanaf drie stopstations (Moutiers, Aime en Bourg St. Maurice) naar de vele skigebieden

Ski Thalys

Comfortabel reizen

Reizen met de Ski Thalys is uiterst comfortabel. De rijtuigen zijn voorzien van luxe stoelen die individueel verstelbaar zijn. Aan boord kun je ontspannen lezen, slapen of genieten van de omgeving, zonder last van files, sneeuw en andere verkeersongemakken. In het bar-/buffetrijtuig worden koffie, thee en andere dranken geserveerd, maar ook broodjes, salades en warme snacks. In de eerste klas wordt op de heen- en terugreis een welkomstdrankje en een lichte maaltijd aangeboden.

Vertrekdagen

De Ski Thalys brengt je snel en comfortabel naar de mooiste skigebieden in de Franse Alpen. In het winterseizoen vertrekt de Ski Thalys elke zaterdag even na zes uur ‘s ochtends uit Rotterdam naar de Franse Alpen, waar je al vroeg in de middag arriveert. Het vertrek voor de terugreis (op zaterdag) is aan het eind van de middag, zodat je rond middernacht weer in Nederland aankomt.

Transfers

Vanaf drie stopstations (Moutiers, Aime en Bourg St. Maurice) zijn er transfers naar de vele skigebieden (uitstapplaats centrum en/of VVV). In de prijstabel vind je bij desbetreffende eindbestemming de prijs van de transfer.

Bagage

De bagage kan in het rek boven de zitplaats geplaatst worden. Voor bagage die veel plaats inneemt is er speciale bagageruimte bij de ingang van het rijtuig. De bagage moet voorzien zijn van een bagagelabel. Ski’s kunnen uiteraard gratis meegenomen worden.

Ski Thalys

Periode

Op dit moment zijn de actuele periodes en prijzen nog niet bekend. In de reserveringssystemen vind je de actuele gegevens terug.

Prijzen Ski-Thalys