Best beoordeeld door onze klanten

Disneyland Parijs

Aanbevelingen door onze klanten
Positief over Algemene score
91%
Positief over Restaurants
87%
Positief over Bezienswaardigheden
96%

Provence

Aanbevelingen door onze klanten
Positief over Natuur
96%
Positief over Algemene score
92%
Positief over Restaurants
74%

Côte d'Azur

Aanbevelingen door onze klanten
Positief over Algemene score
93%
Positief over Stranden
91%
Positief over Natuur
90%

Alle streken in Frankrijk op de kaart

Over vakantie in Frankrijk

Zin in een heerlijke vakante? Frankrijk is al jarenlang een van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders. De prachtige natuur, het goede weer en de rustieke dorpen laten menigeen niet onberoerd. De musea van Parijs, de prachtige kustlijnen langs het kanaal of de wijngaarden van de Bourgogne, bij ons is alles is mogelijk. Wij hebben het beste aanbod voor uw vakantie Frankrijk. Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van reizen naar Frankrijk voor het hele gezin, bent u verzekerd van de beste vakantie in Frankrijk tegen de beste prijs.

Met Vrij Uit bepaalt u zelf uw vakantie Frankrijk

Al veertig jaar verzorgt Vrij Uit de mooiste vakanties in Frankrijk tegen de beste prijzen. Wilt u overnachten in een appartement, een hotel, op de camping of toch liever in authentiek chalet? Vrij Uit weet dat geen vakantie hetzelfde is en dat wensen uiteenlopen. Daarom heeft u het bij ons zelf in de hand en kunt u de vakantie Frankrijk volledig naar wens inrichten.

Vrij Uit heeft voor iedereen een vakantie Frankrijk die aansluit op zijn of haar wensen en is altijd scherp geprijsd. Of u nu avontuurlijk op reis wilt, of wilt genieten van zon, zee en strand, met Vrij Uit ervaart u hoe een vakantie in Frankrijk moet zijn. Zoekt u het beste aanbod, de beste prijzen en een betrouwbare reispartner voor uw vakantie dan boekt u bij Vrij Uit. Met ons brede aanbod aan bestemmingen weet u zeker dat u een vakantie in Frankrijk gaat ervaren om nooit meer te vergeten.

Hoogtepunten van Frankrijk

Frankrijk is een veelzijdig land met prachtige gebergtes, mooie blauwe oceanen en de mooiste steden. Hieronder enkele hoogtepunten van een vakantie Frankrijk.

  • Parijs - De stad van de romantiek met de beste toeristische attracties als de Eiffeltoren, het Louvre, Montmartre en de Sacre-Coer
  • Bretagne - Een prachtige regio op een schiereiland in het westen van Frankrijk met kastelen, mooie dorpjes en een prachtige landschap.
  • Cote 'd Azur - Een mooie blauwe zee in combinatie met fijnzandstranden en prachtige landschappen. Een echte mediterraanse regio met wijngaardes en feestelijkheden.
  • Normandië - Bekende kustplaatsen en brede stranden zijn typerend voor Normandië. Daarnaast zijn er tal van leuke havens en de meest schilderachtige dorpjes.
  • Rhone-Alpes - Gelegen in centraal Frankrijk wordt gekenmerkt door water, diepe ravijnen, veel grotten en musea (moderne kunst / archeologisch). Ook erg geliefd onder watersporters en wandelaars.
  • Aquitaine - Eindeloze gele zandstranden, wijnegaarden en leuke steden. Met name de Baskische kust en Bordeaux zijn enkele hoogtepunten.

Genieten van een vakantie in Frankrijk

  • Goed geregeld, scherp geprijsd
  • Al jaren uw betrouwbare reispartner
  • Wij hebben het beste aanbod vakanties Frankrijk
Boek nu uw vakantie Frankrijk bij Vrij Uit!