Over wintersport in Andorra

Op wintersport naar Andorra? Het in de prachtige Pyreneeën tussen Frankrijk en Spanje gelegen ministaatje heeft de laatste jaren flink gewerkt aan hun imago als wintersportbestemming. Andorra is door zijn hoge ligging (+2000 m) vrij sneeuwzeker en wordt dankzij moderne accommodaties, skiliften en gezelligheid steeds populairder onder wintersporters.

Andorra

Andorra kent twee echte skigebieden, namelijk Grandvalira en Vallnord. Het land telt totaal ruim 300 km aan goed verzorgde pistes en heeft voor iedere soort wintersporter iets te bieden, van beginner tot ervaren. Voor de snowboarders en freestylers zijn er ook funparken te vinden, terwijl de free riders onder ons heerlijk off-piste van de poedersneeuw kunnen genieten. Een voordeel van een wintersport naar Andorra is dat het een belastingparadijs is. Hierdoor betaal je geen BTW en zijn de prijzen over het algemeen goedkoper dan in bijvoorbeeld de Alpen. Er zijn dan ook veel winkels met luxe producten. De aprés-ski in Andorra is goed. Aan het eind van de dag als de pistes leegstromen, gaat de gezelligheid beginnen in één van de vele bars en pubs.

Met Vrij Uit naar Andorra

Vrij Uit heeft jaren ervaring in het organiseren van wintersportvakanties naar Andorra. Dankzij die ervaring bieden wij de beste accommodaties tegen voordelige prijzen. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, kindvriendelijk en goed gelegen.

Boek een wintersport naar het mooie Andorra en geniet van een onvergetelijke vakantie in de Pyreneeën!

  • Breed aanbod aan accommodaties in Andorra
  • Goed verzorgd, scherp geprijsd
  • Al jaren je betrouwbare wintersport Andorra partner