Het skigebied van Kleinwalsertal en Oberstdorf

Wintersport in Kleinwalsertal en Oberstdorf

De skigebieden van het Kleinwalsertal en Oberstdorf lopen in elkaar over zodat er in 2 landen geskied kan worden .In het Kleinwalsertal is het mogelijk om te skiën in zowel Duitsland als Oostenrijk. Ieder dorp beschikt hier over een verlichte piste zodat skiën in de avonduren ook mogelijk is. Alpineskiërs kunnen in het Kleinwalsertal terecht bij de 55 liften die het gehele gebied rijk is. Met name de langlaufers komen hier volledig aan hun trekken met 115 km gebaande routes door de schitterende, beboste omgeving.

Snowboard info
snowpark met rails, kicker en quarterpipe.

Skipas
Skipas Oberstdorf/Kleinwalsertal 6 dagen ca. € 192

Skischool
Oberstdorf: alpineski en snowboard: 5 dagen, 4u/dag ca. € 100. Kleinwalsertal: alpineski en snowboard: 5 dagen 4u/dag ca. € 162.

Over wintersport in Kleinwalsertal en Oberstdorf

Wintersport over grenzen in Skigebied Kleinwalsertal

Verkijk u niet op de naam van dit wintersportgebied; Kleinwalsertal is met zijn 120 kilometer piste verspreid over vier bergen alles behalve klein! Bijzonder aan dit gebied is dat er in twee landen geskied kan worden, aangezien het op de grens van Oostenrijk en Duitsland ligt. Omdat het hoogste punt op 2225 meter ligt en sneeuwkanonnen aanwezig zijn, ben je vrijwel verzekerd van sneeuw. Het gebied van Kleinwalsertal is rustig, dus je kunt genieten van een onverstoord natuurlandschap. Vrij Uit bied u een heerlijke wintersportvakantie in dit winterwonderland!

Pistes en gebied

Kleinwalsertal is zeer geschikt voor zowel beginnende als zeer ervaren skiërs. Uitgekeken op de gewone pistes? Durfals hebben volop off-piste mogelijkheden. Ook is het mogelijk met een gids door het onaangeroerde langschap een skitour te volgen. Snowboarders kunnen hun hart ophalen in het funpark Chrystal Ground. Wie nog energie over heeft kan ´s avonds doorgaan op de verlichte pistes in elk dorp. In de omgeving van Kleinwalsertal is behalve wintersport genoeg te doen; van langlaufen tot een romantische tocht in de paardenslee.

Pittoreske dorpjes

In het wintersportgebied Kleinwalsertal liggen drie dorpjes met een rustiek en gezellig karakter. In het Kleinwalsertal komen wintersporters nog zuiver voor de wintersport en de prachtige panorama’s, hoewel er ook genoeg après-ski gelegenheden te vinden zijn. Wil je even lekker ontspannen na een dag wintersport? Kleinwalsertal bied je de mogelijkheid in het kuuroord Oberstdorf. Als je naast sneeuw ook nog cultuur wilt opsnuiven kan je de Kulturweg in Kleinwalsertal volgen. Dit pad is uitgezet door de drie dorpjes en wijst op alle culturele bezienswaardigheden.

Boek snel met VrijUit

Vrij Uit is dé expert op het gebied van wintersport en bied je de beste hotels en appartementen, en je boekt uw wintersportvakantie Kleinwalsertal altijd tegen voordelige tarieven. Kijk verder voor ons aanbod en boek snel!

  • Ruim aanbod wintersportvakanties in Kleinwalsertal
  • Goed verzorgd, aantrekkelijk geprijsd
  • Al jaren de ervaren wintersportpartner