Alle streken in Tsjechië op de kaart

Over wintersport in Tsjechië

Wintersport in Tsjechië. Elke dag sneeuwpret!

Met Vrij Uit op wintersport in Tsjechië

Een wintersport Tsjechië is fantastisch. Door het landklimaat is Tsjechië behoorlijk sneeuwzeker. Van begin december tot begin april ligt er sneeuw op de skipistes. De pistes zijn over het algemeen rustig en er staan geen lange rijen bij de skiliften. Tsjechië beschikt over zo'n 200 skigebieden. De skigebieden variëren in hoogte tussen de 700 en 1.300 meter. Dat maakt wintersport in Tsjechië vooral aantrekkelijk voor gezinnen met kinderen, beginnende skiërs, maar ook voor skiërs die redelijk gevorderd zijn. Wintersport in Tsjechië is ook zeer geschikt voor crosscountry skiën. De bekendste plaats voor wintersport in Tsjechië is Spindleruv Mlyn. Het ligt in het hart van het Reuzengebergte en ideaal als uitvalsbasis voor uw wintersport in Tsjechië.

 

Voordelig op wintersport Tsjechië.

De prijzen voor eten en drinken in Tsjechië zijn een stuk lager dan in Nederland, dus voor een voordelig wintersport is Tsjechië de ideale bestemming. Er zijn genoeg mogelijkheden om na het skiën heerlijk bij te komen en te genieten van een Tsjechisch hapje en drankje...

Accomodaties in Tsjechië

In Tsjechië zijn veel verschillende accommodaties te vinden. Van stadshotels tot kleine pensionentjes in de bergen. In Tsjechië wordt, even als in Nederland, een sterrenclassificatie gehanteerd. Vrij Uit heeft diverse mogelijkheden, dus ook voor een wintersport Tsjechië zeer geschikt.

Bekijk nu het aanbod en boek nu voordelig een accommodatie voor uw wintersport Tsjechië.