Wintersportvakantie

Je meest fantastische wintersport-vakantie boek je Vrij Uit. Elke dag sneeuwpret!

Met een wintersport-vakantie van Vrij Uit gaat u genieten van verse sneeuw en warme chocolade, van knisperende vrieskou en warme Glühwein. Overdag inspanning, 's avonds ontspanning. Een wintersport-vakantie is altijd weer een onvergetelijke ervaring voor iedereen, van jong tot oud, van de beginnende skiër tot de echte ski-crack. Want wintersport-vakantie is meer dan alleen skiën. Maak eens een langlauftocht en geniet tijdens uw wintersport-vakantie van de altijd weer sprookjesachtige aanblik van een besneeuwd landschap. Een lange wandeling maken in de omgeving, met de kans een ree of rendier te zien, is altijd een belevenis.

Wintersportbestemmingen

Vrij Uit heeft een breed wintersport aanbod. Zo is Oostenrijk zeer bekend. Het is een aantrekkelijke bestemming voor een geslaagde wintersport-vakantie. Oostenrijk is zeer geschikt voor wie naast sport ook gezelligheid zoekt in een traditionele après-ski-hut tijdens de wintersport-vakantie.

In Scandinavië is de sneeuwzekerheid hoog en zijn de pistes rustig: ideaal voor gezinnen met kinderen. Het winterseizoen duurt in Finland bovendien langer dan in de zuidelijker gelegen Europese landen. Ontspannen doet u in Scandinavië natuurlijk in zo'n fijne sauna!

Andere vertrouwde bestemmingen voor een wintersport-vakantie zijn Frankrijk, Italië, Duitsland en Zwitserland. Uitermate geschikt om te skiën, langlaufen, snowboarden en natuurlijk ook wandelen. Een opkomend wintersportland is Tsjechië. De natuur is er prachtig, de pistes zijn er rustig en perfect geschikt voor de beginnende en gevorderde skiër. Een voordeel is het relatief lage prijsniveau.

Met Vrij Uit op wintersport

Voor het echte vakantiegevoel tijdens uw wintersport-vakantie boekt u bij Vrij Uit. Wij hebben jarenlange ervaring in alle wintersport-vakanties in Europa. Of u nu met een stel vrienden op wintersport-vakantie gaat, met het gezin of knus met z'n tweetjes, Vrij Uit heeft perfecte accommodaties voor elke wens en elk budget. Tevens heeft Vrij Uit de mogelijkheid om skihuur, skipassen, vervoer en diverse extra's bij te boeken om uw wintersport-vakantie compleet te maken. Dus boek uw wintersport-vakantie van uw dromen en verheug u vast op een heerlijke tijd!

  • Breed aanbod alle populaire wintersport-bestemmingen
  • Compleet verzorgd, scherp geprijsd
  • Altijd vertrouwd met Vrij Uit op wintersport-vakantie
  • Boek uw skipas, skihuur en vervoer bij Vrij Uit

Boek nu met voordeel en geniet van een onvergetelijke wintersport-vakantie!